Food

ANTREURI RECI

Tartar din biban de mare 120g, 39 Lei

Batog de somn cu ou de prepeliţă şi măsline 160g, 36 Lei

Salată de spanac tânăr, sfeclă şi brânză de capră 25og, 37 Lei

ANTREURI CALDE

Creveţi cu măsline, ardei iute şi usturoi 120g, 44 Lei

Midii de Marea Neagră sote 500g, 37 Lei

Flori de dovlecel umplute cu urdă şi sos de măsline 15og, 34 Lei

Ou românesc cu “vinegretă” din trufe negre de Transilvania şi spanac 170g, 29 Lei

Momiţe cu sos de viţel şi spumă de castraveţi 170g, 38 Lei

SUPE

Ciorbă de peşte acrită cu lămâie 300g, 26 Lei

Ciorbă de burtă 300g, 26 Lei

PASTE

Somn în mălai cu sos de urzici usturoiate şi mămăligă 25og, 54 Lei

Calcan cu sălăţică de grădină, supă de roşii rece şi spumă din castraveţi 240g, 79 Lei

PEȘTE

Șalău cu fasole păstăi și sos de unt 200g, 46 Lei

Biban de mare cu caviar de vinete 220g, 58 Lei

Calcan cu cartofi zdrobiți și spumă de trufe negre românești 220g, 76 Lei

CARNE

Cocoșel în crustă aromată cu piure de cartofi 300g, 50 Lei

Pulpă de raţă din garniţă cu pâsat 280g, 55 Lei

Rasol de miel cu sos şi cartofi la cuptor 350g, 56 Lei

Cotlet de viţel la grătar/schnitzel cu salată verde sau piure 450g, 62 Lei

Iepure cu măsline la cuptor în oală de lut negru din Marginea 300g, 53 Lei

ÎNFRĂŢIREA DACILOR CU ROMANII:)

Spaghetti cu creveţi, măsline, ardei iute şi usturoi 230g, 57 Lei

Risotto carnaroli cu roşii, busuioc şi brânză de capră 220g, 47 Lei

DESERT

Selecție de brânzeturi românești maturate, prune și nuci 200g, 39 Lei

Tartă de lămâie şi căpşuni 130g. 23 Lei

Colivă 150g, 19 Lei

Parfait de ciocolată cu alune de pădure 130g, 22 Lei

< EN >

COLD STARTERS

Sea bass tartare 120g, 39 Lei

“Batog” Smoked catfish, quail egg and olives salad 160g, 36 Lei

Baby spinach, beetroot and goat’s cheese salad 25og, 37 Lei

WARM STARTERS

Prawns with olives, chilli and garlic 120g, 44 Lei

Sote Black Sea mussels 5oog, 37 Lei

Zucchini flowers stuffed with “Urda” cheese 150g, 34 Lei

Poached eggs with Transylvanian truffles vinaigrette and spinach 170g, 29 Lei

Sweet breads with demi-glace and cucumber foam 170g, 38 Lei

SOUP

“Ciorba” Lemony fish soup 300g, 26 Lei

“Ciorba” Tripe soup 300g, 26 Lei

FISH

Fried catfish with nettle garlic sauce and polenta 250g, 54 Lei

Turbot with garden salad, cold tomato soup and cucumber foam 240g, 79 Lei

MEAT

Herb crusted cockerel with mashed potatoes 300g, 5o Lei

Duck leg confit cooked in “garnița” with creamy polenta “pâsat” 280g, 55 Lei

Braised lamb shank with roasted potatoes 350g, 56 Lei

Veal entrecote grilled/schnitzel with green salad or mashed potatoes 450g, 62 Lei

Rabbit with olives cooked in a black clay pot from Marginea 300g, 53 Lei

WHEN DACIANS MEET THE ROMANS 🙂

Spaghetti with prawns, olives, chilli and garlic 230g, 57 Lei

Romanian goat’s cheese and cherry tomato risotto 220g, 47 Lei

DESSERT

Romanian matured cheese platter, plums and walnuts 200g, 39 Lei

Lemon and strawberry tart 130g, 23 Lei

Koliva 1sog, 19 Lei

Chocolate hazelnut parfait 130g, 22 Lei