Interpreted Romanian cuisine

JANUARY 2017 – lonelyplanet.com

Thanks to a rich confluence of cultures, Romania’s cuisine counts on Slavic, Turkish and Greek influences. But above all, home-cooked peasant food is the norm. A sour soup, ciorbă, usually acts as the starter, while mămăligă (polenta) with sarmale (cabbage rolls filled with rice and meat) is the trademark main course.

Citeste tot articolul!

5 restaurante cool în București, perfecte pentru prânz

January 23, 2017  – alistmagazine.ro

Pentru iubitorii de artă, folclor și lucruri creative, restaurantul românesc Mahala este un loc care trebuie văzut! Aici nu mergi doar ca să mânânci bine, ci să admiri picturi, pereți scrijeliți sau canapele cu modele folclorice. De la primul pas în acest restaurant, vei simți aerul hip, dar tradițional la bază.

Citeste tot articolul!

TOP 10 localuri de urmărit în 2017

January 6, 2017 – feeder.ro

În decembrie v-am întrebat care este cel mai fresh local din București în 2016 iar acum voturile voastre au creat un top al celor mai interesante locuri în care îți poți petrece timpul.

Citeste articolul!