Food

ANTREURI RECI

Tartar din biban de mare 120g, 39 Lei

Batog de somn cu ou de prepeliţă şi măsline 160g, 36 Lei

Salată de rață din garniță cu frunze și legume 250g, 38 Lei

ANTREURI CALDE

Creveţi cu măsline, ardei iute şi usturoi 120g, 47 Lei

Flori de dovlecel umplute cu urdă şi sos de măsline 150g, 34 Lei

Ou românesc cu “vinegretă” din trufe negre de Transilvania, spanac 170g, 29 Lei

Momiţe cu sos de viţel şi spumă de castraveţi 170g, 38 Lei

SUPE

Ciorbă de peşte acrită cu lămâie 300g, 26 Lei

Ciorbă de burtă 300g, 26 Lei

Supă de vițel cu rasol servit cu spanac și hrean 700g, 59 Lei

PEȘTE

Somn în mălai cu sos de urzici usturoiate şi mămăligă 250g, 54 Lei

Calcan cu trufe negre, cartofi zdrobiți și spumă de usturoi 250g, 86 Lei

CARNE

Cocoșel în crustă aromată cu piure de cartofi 300g, 55 Lei

Pulpă de raţă din garniţă cu pâsat 280g, 57 Lei

Iepure cu măsline la oală de lut negru din Marginea 250g, 58 Lei

Antricot de vită maturat 100g, 22 Lei

Obraz de vițel cu mămăligă cremoasă și sos de trufe 350g, 58 Lei

Schnitzel de viţel cu salată verde sau piure 450g, 67 Lei

Rasol de miel cu sos şi cartofi la cuptor 350g, 60 Lei

ÎNFRĂŢIREA DACILOR CU ROMANII:)

Spaghetti cu creveţi, măsline, ardei iute şi usturoi 230g, 59 Lei

Risotto carnaroli cu trufe negre de Transilvania 220g, 47 Lei

DESERT

Selecție de brânzeturi românești maturate cu prune și nuci 200g, 23 Lei

Găluște cu prune si înghețată de Armagnac 130g. 22 Lei

Colivă 150g, 19 Lei

Orez cu lapte și nucă caramelizată 130g, 22 Lei

< EN >

COLD STARTERS

Sea bass tartare 120g, 39 Lei

“Batog” Smoked catfish, quail egg and olives salad 160g, 36 Lei

Duck confit salad with mustard vinaigrette 250g, 38 Lei

WARM STARTERS

Prawns with olives, chilli and garlic 120g, 47 Lei

Fried zucchini flowers stuffed with cheese and olive sauce 150g, 34 Lei

Poached eggs with Transylvanian truffles vinaigrette and spinach 170g, 29 Lei

Sweet breads with demi-glace and cucumber foam 170g, 38 Lei

SOUP

“Ciorbă” Lemony fish soup 300g, 26 Lei

“Ciorbă” Tripe soup 300g, 26 Lei

Veal shank consomme, served with spinach and horseradish 700g, 59 Lei

FISH

Cornmeal fried catfish with nettle garlic sauce and polenta 250g, 54 Lei

Turbot with Transylvanian truffles, crushed potatoes and garlic foam 250g, 86 Lei

FROM THE FARM

Herb crusted cockerel with mashed potatoes 300g, 55 Lei

Duck leg confit with creamy polenta 280g, 57 Lei

Rabbit stew with olives in black clay pot from Marginea 250g, 58 Lei

Veal cheek confit with polenta and truffle sauce 350g, 58 Lei

Grilled dry-aged beef ribeye 100g, 22 Lei

Veal schnitzel with green salad or mashed potatoes 450g, 67 Lei

Braised lamb shank with roasted potatoes 350g, 60 Lei

WHEN DACIANS MEET THE ROMANS:)

Spaghetti with prawns, olives, chilli and garlic 230g, 59 Lei

Transylvanian black truffle risotto 220g, 47 Lei

DESSERT

Romanian matured cheese platter, plums and walnuts 200g, 39 Lei

Plum dumplings with Armagnac ice cream 130g, 23 Lei

Colivă 150g, 19 Lei

Creamy rice pudding with caramelized nuts 130g, 22 Lei