Food

< RO >

ANTREURI RECI

Tartar din biban de mare 120g, 39 Lei

Batog de somn cu ou de prepeliță și măsline 160g, 36 Lei

Salată de spanac tânăr, sfeclă și brânză de capră 250g, 38 Lei

Salată de lăptucă romană și curcan 280g, 39 Lei

ANTREURI CALDE

Flori de dovlecel umplute cu urdă și sos de măsline 150g, 34 Lei

Creveți cu măsline, ardei iute și usturoi 120g, 47 Lei

Ou românesc cu “vinegretă” din trufe negre de Transilvania și spanac 170g, 29 Lei

Momițe de vițel cu sos și spumă de castraveți 170g, 38 Lei

SUPE

Ciorbă de pește acrită cu lămâie 300g, 26 Lei

Ciorbă de burtă 300g, 26 Lei

Supă de vită cu rasol servit cu fasole verde și hrean 700g, 59 Lei

PEȘTE

Somn în mălai cu sos de urzici usturoiate și mămăligă 250g, 54 Lei

Calcan cu trufe negre de Transilvania, cartofi zdrobiți și spumă de usturoi 250g, 86 Lei

CARNE

Cocoșel în crustă aromată cu piure de cartofi 300g, 55 Lei

Pulpă de rață din garniță cu pâsat 280g, 57 Lei

Iepure cu măsline la oală de lut negru din Marginea 250g, 58 Lei

Rasol de miel cu sos și cartofi la cuptor 350g, 60 Lei

Obraz de vițel cu mămăligă cremoasă și sos de trufe negre de Transilvania 350g, 62 Lei

“Schnitzel” de vițel cu salată verde sau piure de cartofi 450g, 67 Lei

Antricot de vită maturat 100g, 22 Lei

ÎNFRĂŢIREA DACILOR CU ROMANII:)

Spaghetti cu creveți, măsline, ardei iute și usturoi 230g, 59 Lei

Risotto carnaroli cu trufe negre de Transilvania 220g, 49 Lei

DESERT

Selecție de brânzeturi românești maturate, prune și nuci 200g, 39 Lei

Găluște cu prune și înghețată de “Armagnac” 130g, 23 Lei

Colivă 150g, 19 Lei

Orez cu lapte și nucă caramelizată 130g, 22 Lei

< EN >

COLD STARTERS

Sea bass tartare 120g, 39 Lei

“Batog” Smoked catfish, quail egg and olive salad 160g, 36 Lei

Fresh baby spinach salad with beetroot and gratin goat’s cheese 250g, 38 Lei

Fresh little gem lettuce salad with stir-fry turkey breast 280g, 39 Lei

WARM STARTERS

Zucchini flowers stuffed with “Urda” cheese and tapenade olive 150g, 34 Lei

Prawns with olives, chilli and garlic 120g, 47 Lei

Romanian poached eggs with Transylvanian truffles vinaigrette and spinach 170g, 29 Lei

Veal sweetbread with gravy and cucumber foam 170g, 38 Lei

SOUP

Lemony fish “Ciorbă” 300g, 26 Lei

Tripe “Ciorbă” 300g, 26 Lei

Clear beef soup and beef shank served with sautéed green beans and horseradish 700g, 59 Lei

FISH

Fried catfish with nettle garlic sauce and polenta 250g, 54 Lei

Turbot with Transylvanian black truffle, crushed potatoes and garlic foam 250g, 86 Lei

FROM THE FARM

Herb crusted cockerel with mashed potatoes 300g, 55 Lei

Duck leg confit in “garniță” with creamy polenta “pâsat” 280g, 57 Lei

Rabbit with olives baked in a black clay pot from “Marginea” 250g, 58 Lei

Braised Iamb shank with roasted potatoes 350g, 60 Lei

Veal cheeks with creamy polenta and Transylvanian black truffle 350g, 62 Lei

Veal “schnitzel” with green salad or mashed potatoes 450g, 67 Lei

Grilled dry-aged beef ribeye 100g, 22 Lei

WHEN DACIANS MEET THE ROMANS:)

Spaghetti with prawns, olives, chilli and garlic 230g, 59 Lei

Transylvanian black truffle risotto carnaroli 220g, 49 Lei

DESSERT

Romanian matured cheese platter, plums and walnuts 200g, 39 Lei

Plum dumplings with Armagnac ice cream 130g, 23 Lei

“Colivă” 150g, 19 Lei

Creamy rice pudding and candied walnuts 130g, 22 Lei