Food

< RO >

FARFURIUȚE DE SEZON
„UN PIC DIN TOATE, AȘA DE ÎNCEPUT”

*Salată de teci 180g

*Salată de vinete 180g

*Salată de ardei copți 200g

Măsline verzi 130g

*Salată de icre 120g

Telemea de capră 120g

*Sărmăluțe de vită în foi de viță 180g

*Preparate făcute în bucătăria proprie

ANTREURI RECI

Flori de dovlecel umplute cu urdă și sos de măsline 150g

Telemea de capră la cuptor cu roșii și ardei copți 200g

*Midii de Marea Neagră sote 500g

Creveți cu măsline, ardei iute și usturoi 120g

Ou românesc cu vinegretă din trufe negre de Transilvania și spanac 170g

ANTREURI CALDE

Flori de dovlecel umplute cu urdă și sos de măsline 150g

Creveți cu măsline, ardei iute și usturoi 120g

Momițe de vițel cu sos și spumă de castraveți 170g

SUPE

Ciorbă de pește acrită cu lămâie 300g

Ciorbă de burtă 300g

PEȘTE

Biban de mare la cuptor cu roșii “cherry” și măsline verzi / în sare 600g

Calcan cu teci și sos de lămâie cu unt 240g

* Fermă de midii certificată ecologic din Kavarna, Bulgaria

CARNE

Cocoșel în crustă aromată cu piure de cartofi 300g

Pulpă de rață din garniță cu pâsat 280g

Rasol de miel cu sos și cartofi la cuptor 350g

Obraz de vițel cu mămăligă cremoasă și sos de trufe de Transilvania 350g

“Schnitzel” de vițel cu salată verde sau piure de cartofi 450g

Antricot de vită maturat

ÎNFRĂŢIREA DACILOR CU ROMANII:)

“Spaghetti” cu creveți, măsline, ardei iute și usturoi 230g

“Risotto carnaroli” cu roșii, busuioc și brânză de capră 220g

DESERT

Selecție de brânzeturi românești maturate, prune și nuci 200g

“Parfait” de ciocolată cu alune de pădure 130g

Colivă 150g

Orez cu lapte și nucă caramelizată 130g

< EN >

COLD STARTERS

Sea bass tartare 120g

Fresh baby spinach salad with beetroot and gratin goat’s cheese 250g

Fresh little gem lettuce salad with stir-fry turkey breast 280g

WARM STARTERS

Zucchini flowers stuffed with “Urda” cheese and tapenade olive 150g

Prawns with olives, chilli and garlic 120g

Veal sweetbread with gravy and cucumber foam 170g

SOUP

Lemony fish “Ciorbă” 300g

Tripe “Ciorbă” 300g

FISH

Fried catfish with nettle garlic sauce and polenta 250g

Baked sea bass with olives and tomatoes 600g

FROM THE FARM

Herb crusted cockerel with mashed potatoes 300g

Duck leg confit in “garniță” with creamy polenta “pâsat” 280g

Braised Iamb shank with roasted potatoes 350g

Veal cheeks with creamy polenta and Transylvanian black truffle 350g

Veal “schnitzel” with green salad or mashed potatoes 450g

Grilled dry-aged beef ribeye 100g

WHEN DACIANS MEET THE ROMANS:)

Spaghetti with prawns, olives, chilli and garlic 230g

Transylvanian black truffle risotto carnaroli 220g

DESSERT

Romanian matured cheese platter, plums and walnuts 200g

Plum dumplings with Armagnac ice cream 130g

“Colivă” 150g

Creamy rice pudding and candied walnuts 130g