Food

< RO >

FARFURIUȚE DE SEZON
„UN PIC DIN TOATE, AȘA DE ÎNCEPUT”

*Fasole bătută cu ceapă 120g

*Zacuscă de casă 120g

Măsline verzi 130g

Telemea de capră 120g

*Salată de icre 120g

*Jumări boierești 150g

*Slană afumată cu ceapă 150g

*Piftie de porc 120g

*Lebăr 120g

Șorici 100g

*Preparate făcute în bucătăria proprie

ANTREURI RECI

Tartar din biban de mare 120g

Salată de spanac tânăr, sfeclă și brânză de capră 250g

Salată de lăptucă romană și curcan 280g

ANTREURI CALDE

Flori de dovlecel umplute cu urdă și sos de măsline 150g

Creveți cu măsline, ardei iute și usturoi 120g

Ou românesc cu “vinegretă” din trufe negre de Transilvania și spanac 170g

Momițe de vițel cu sos și spumă de castraveți 170g

SUPE

Ciorbă de pește acrită cu lămâie 300g

Ciorbă de burtă 300g

Supă de vită cu rasol servit cu fasole verde și hrean 700g

PEȘTE

Somn în mălai cu sos de urzici usturoiate și mămăligă 250g

Biban de mare la cuptor cu roșii „cherry” și măsline verzi / în sare 600g

CARNE

Cocoșel în crustă aromată cu piure de cartofi 300g

Pulpă de rață din garniță cu pâsat 280g

Iepure cu ciuperci și afumătură la oala de lut negru din Marginea 250g

Rasol de miel cu sos și cartofi la cuptor 350g

Obraz de vițel cu mămăligă cremoasă și sos de trufe negre de Transilvania 350g

“Schnitzel” de vițel cu salată verde sau piure de cartofi 450g

Antricot de vită maturat 100g

ÎNFRĂŢIREA DACILOR CU ROMANII:)

Spaghetti cu creveți, măsline, ardei iute și usturoi 230ge

Risotto carnaroli cu dovlecei și flori de dovlecel 220g

DESERT

Selecție de brânzeturi românești maturate, prune și nuci 200g

Găluște cu prune cu sos de vanilie 130g

Colivă 150g

Orez cu lapte și nucă caramelizată 130g

< EN >

COLD STARTERS

Sea bass tartare 120g

Fresh baby spinach salad with beetroot and gratin goat’s cheese 250g

Fresh little gem lettuce salad with stir-fry turkey breast 280g

WARM STARTERS

Zucchini flowers stuffed with “Urda” cheese and tapenade olive 150g

Prawns with olives, chilli and garlic 120g

Romanian poached eggs with Transylvanian truffles vinaigrette and spinach 170g

Veal sweetbread with gravy and cucumber foam 170g

SOUP

Lemony fish “Ciorbă” 300g

Tripe “Ciorbă” 300g

FISH

Fried catfish with nettle garlic sauce and polenta 250g

Baked sea bass with olives and tomatoes 600g

FROM THE FARM

Herb crusted cockerel with mashed potatoes 300g

Duck leg confit in “garniță” with creamy polenta “pâsat” 280g

Braised Iamb shank with roasted potatoes 350g

Veal cheeks with creamy polenta and Transylvanian black truffle 350g

Veal “schnitzel” with green salad or mashed potatoes 450g

Grilled dry-aged beef ribeye 100g

WHEN DACIANS MEET THE ROMANS:)

Spaghetti with prawns, olives, chilli and garlic 230g

Transylvanian black truffle risotto carnaroli 220g

DESSERT

Romanian matured cheese platter, plums and walnuts 200g

Plum dumplings with Armagnac ice cream 130g

“Colivă” 150g

Creamy rice pudding and candied walnuts 130g