< RO >
FARFURIUȚE DE SEZON
„UN PIC DIN TOATE, AȘA DE ÎNCEPUT”
*Fasole bătută cu ceapă 120g
*Zacuscă de casă 120g
Măsline verzi 130g
Telemea de capră 120g
*Salată de icre 120g
*Jumări boierești 150g
*Slană afumată cu ceapă 150g
*Piftie de porc 120g
*Lebăr 120g
Șorici 100g
*Preparate făcute în bucătăria proprie
ANTREURI RECI
Tartar din biban de mare 120g
Salată de spanac tânăr, sfeclă și brânză de capră 250g
Salată de lăptucă romană și curcan 280g
ANTREURI CALDE
Flori de dovlecel umplute cu urdă și sos de măsline 150g
Creveți cu măsline, ardei iute și usturoi 120g
Momițe de vițel cu sos și spumă de castraveți 170g
SUPE
Ciorbă de pește acrită cu lămâie 300g
Ciorbă de burtă 300g
Supă de vită cu rasol servit cu fasole verde și hrean 700g
PEȘTE
Somn în mălai cu sos de urzici usturoiate și mămăligă 250g
Biban de mare la cuptor cu roșii „cherry” și măsline verzi / în sare 600g
CARNE
Cocoșel în crustă aromată cu piure de cartofi 300g
Pulpă de rață din garniță cu pâsat 280g
Rasol de miel cu sos și cartofi la cuptor 350g
Obraz de vițel cu mămăligă cremoasă și sos de trufe negre de Transilvania 350g
“Schnitzel” de vițel cu salată verde sau piure de cartofi 450g
Antricot de vită maturat 100g
ÎNFRĂŢIREA DACILOR CU ROMANII:)
Spaghetti cu creveți, măsline, ardei iute și usturoi 230ge
Risotto carnaroli cu dovlecei și flori de dovlecel 220g
DESERT
Selecție de brânzeturi românești maturate, prune și nuci 200g
Găluște cu prune cu sos de vanilie 130g
Colivă 150g
Orez cu lapte și nucă caramelizată 130g
< EN >
COLD STARTERS
Sea bass tartare 120g
Fresh baby spinach salad with beetroot and gratin goat’s cheese 250g
Fresh little gem lettuce salad with stir-fry turkey breast 280g
WARM STARTERS
Zucchini flowers stuffed with “Urda” cheese and tapenade olive 150g
Prawns with olives, chilli and garlic 120g
Veal sweetbread with gravy and cucumber foam 170g
SOUP
Lemony fish “Ciorbă” 300g
Tripe “Ciorbă” 300g
FISH
Fried catfish with nettle garlic sauce and polenta 250g
Baked sea bass with olives and tomatoes 600g
FROM THE FARM
Herb crusted cockerel with mashed potatoes 300g
Duck leg confit in “garniță” with creamy polenta “pâsat” 280g
Braised Iamb shank with roasted potatoes 350g
Veal cheeks with creamy polenta and Transylvanian black truffle 350g
Veal “schnitzel” with green salad or mashed potatoes 450g
Grilled dry-aged beef ribeye 100g
WHEN DACIANS MEET THE ROMANS:)
Spaghetti with prawns, olives, chilli and garlic 230g
Transylvanian black truffle risotto carnaroli 220g
DESSERT
Romanian matured cheese platter, plums and walnuts 200g
Plum dumplings with Armagnac ice cream 130g
“Colivă” 150g
Creamy rice pudding and candied walnuts 130g