Food

ANTREURI RECI

Tartar din biban de mare 120g, 39 Lei

Salata ciobanului 250g, 16 Lei

Salată de spanac tânăr, sfeclă și brânză de capră 250g, 38 Lei

Salată de lăptucă romană și curcan 280g, 39 Lei

ANTREURI CALDE

Midii de Marea Neagră soté 500g, 38 Lei

Creveți cu măsline, ardei iute și usturoi 120g, 47 Lei

Telemea de capră la cuptor cu roșii și ardei copt 200g, 27 Lei

Ou românesc cu “vinegretă” din trufe negre de Transilvania, spanac 170g, 29 Lei

SUPE

Ciorbă de pește acrită cu lămâie 300g, 26 Lei

Ciorbă de burtă 300g, 26 Lei

PEȘTE

Somn în mălai cu sos de urzici usturoiate și mămăligă 250g, 54 Lei

Calcan cu sălățică de grădină, supă rece de roșii și spumă din castraveți 240g, 82 Lei

CARNE

Cocoșel în crustă aromată cu piure de cartofi 300g, 55 Lei

Pulpă de rață din garniță cu pâsat 280g, 57 Lei

Rasol de miel cu sos și cartofi la cuptor 350g, 60 Lei

Antricot de vită maturat 100g, 22 Lei

Schnitzel de vițel cu salată verde sau piure de cartofi 450g, 67 Lei

ÎNFRĂŢIREA DACILOR CU ROMANII:)

Spaghetti cu creveți, măsline, ardei iute și usturoi 230g, 59 Lei

Risotto carnaroli cu floare de dovlecel umplută cu urdă 240g, 49 Lei

DESERT

Selecție de brânzeturi românești maturate, prune și nuci 200g, 39 Lei

Găluște cu prune și înghețată de Armagnac 130g, 23 Lei

Colivă 150g, 19 Lei

Parfait de ciocolată cu alune de pădure 130g, 22 Lei

< EN >

COLD STARTERS

Sea bass tartare 120g, 39 Lei

Baby spinach, beetroot and goat’s cheese salad 250g, 38 Lei

Shepherd’s salad 250g, 16 Lei

Little gem lettuce with stir-fry turkey breast 280g, 39 Lei

WARM STARTERS

Sote Black Sea mussels 500g, 38 Lei

Prawns with olives, chilli and garlic 120g, 47 Lei

Baked “Telemea” goat cheese with tomatoes and bell peppers 200g, 27 Lei

Poached eggs with Transylvanian truffles vinaigrette and spinach 170g, 29 Lei

SOUP

Lemony fish “Ciorbă” 300g, 26 Lei

Tripe “Ciorbă” 300g, 26 Lei

FISH

Cornmeal fried catfish with nettle garlic sauce and polenta 250g, 54 Lei

Turbot with garden salad, cold tomato soup and cucumber foam 240g, 82 Lei

FROM THE FARM

Herb crusted cockerel with mashed potatoes 300g, 55 Lei

Duck leg confit cooked in “garniță” with creamy polenta “pâsat” 280g, 57 Lei

Braised Iamb shank with roasted potatoes 350g, 60 Lei

Grilled dry-aged beef ribeye 100g, 22 Lei

Veal schnitzel with green salad or mashed potatoes 450g, 67 Lei

WHEN DACIANS MEET THE ROMANS:)

Spaghetti with prawns, olives, chilli and garlic 230g, 59 Lei

Zucchini flower stuffed with “Urdă” cheese risotto 240g, 49 Lei

DESSERT

Romanian matured cheese platter, plums and walnuts 200g, 39 Lei

Plum dumplings with Armagnac ice cream 130g, 23 Lei

“Colivă” 150g, 19 Lei

Chocolate hazelnut parfait 130g, 22 Lei