Food

< RO >

FARFURIUȚE DE SEZON
„UN PIC DIN TOATE, AȘA DE ÎNCEPUT”

*Salată de teci 180g, 19 Lei

*Salată de vinete 180g, 19 Lei

*Salată ardei copți 200g, 17 Lei

*Zacuscă de casă 120g, 15 Lei

*Sărmăluțe în foi de viță 180g, 22 Lei

Măsline verzi 130g, 14 Lei

*Salată de icre 120g, 16 Lei

Telemea de capră 120g, 14 Lei

Babic si ghiudem 100g, 24 Lei

*Preparate făcute în bucătăria proprie

ANTREURI RECI

Salata ciobanului 250g, 22 Lei

Tartar din biban de mare 120g, 39 Lei

Salată de spanac tânăr, sfeclă și brânză de capră 250g, 38 Lei

Salată de lăptucă romană și curcan 280g, 39 Lei

ANTREURI CALDE

Flori de dovlecel umplute cu urdă și sos de măsline 150g, 34 Lei

Telemea de capră la cuptor cu roșii și ardei copți 200g, 27 Lei

Midii de Marea Neagră sote 500g, 39 Lei

Creveți cu măsline, ardei iute și usturoi 120g, 47 Lei

Ou românesc cu “vinegretă” din trufe negre de Transilvania și spanac 170g, 29 Lei

SUPE

Ciorbă de pește acrită cu lămâie 300g, 26 Lei

Ciorbă de burtă 300g, 26 Lei

PEȘTE

Somn în mălai cu sos de urzici usturoiate și mămăligă 250g, 54 Lei

Biban de mare la cuptor cu masline si rosii 600g, 56 Lei

CARNE

Cocoșel în crustă aromată cu piure de cartofi 300g, 55 Lei

Pulpă de rață din garniță cu pâsat 280g, 57 Lei

Rasol de miel cu sos și cartofi la cuptor 350g, 60 Lei

Obraz de vițel cu mămăligă cremoasă și sos de trufe negre de Transilvania 350g, 62 Lei

“Schnitzel” de vițel cu salată verde sau piure de cartofi 450g, 67 Lei

Antricot de vită maturat 100g, 22 Lei

ÎNFRĂŢIREA DACILOR CU ROMANII:)

Spaghetti cu creveți, măsline, ardei iute și usturoi 230g, 59 Lei

Risotto carnaroli cu dovlecei și flori de dovlecel 220g, 46 Lei

DESERT

Selecție de brânzeturi românești maturate, prune și nuci 200g, 39 Lei

Parfait de ciocolată cu alune de pădure 130g, 23 Lei

Colivă 150g, 19 Lei

Orez cu lapte și nucă caramelizată 130g, 22 Lei

< EN >

COLD STARTERS

Sea bass tartare 120g, 39 Lei

Fresh baby spinach salad with beetroot and gratin goat’s cheese 250g, 38 Lei

Fresh little gem lettuce salad with stir-fry turkey breast 280g, 39 Lei

WARM STARTERS

Zucchini flowers stuffed with “Urda” cheese and tapenade olive 150g, 34 Lei

Prawns with olives, chilli and garlic 120g, 47 Lei

Romanian poached eggs with Transylvanian truffles vinaigrette and spinach 170g, 29 Lei

Veal sweetbread with gravy and cucumber foam 170g, 38 Lei

SOUP

Lemony fish “Ciorbă” 300g, 26 Lei

Tripe “Ciorbă” 300g, 26 Lei

FISH

Fried catfish with nettle garlic sauce and polenta 250g, 54 Lei

Baked sea bass with olives and tomatoes 600g, 54 Lei

FROM THE FARM

Herb crusted cockerel with mashed potatoes 300g, 55 Lei

Duck leg confit in “garniță” with creamy polenta “pâsat” 280g, 57 Lei

Braised Iamb shank with roasted potatoes 350g, 60 Lei

Veal cheeks with creamy polenta and Transylvanian black truffle 350g, 62 Lei

Veal “schnitzel” with green salad or mashed potatoes 450g, 67 Lei

Grilled dry-aged beef ribeye 100g, 22 Lei

WHEN DACIANS MEET THE ROMANS:)

Spaghetti with prawns, olives, chilli and garlic 230g, 59 Lei

Transylvanian black truffle risotto carnaroli 220g, 49 Lei

DESSERT

Romanian matured cheese platter, plums and walnuts 200g, 39 Lei

Plum dumplings with Armagnac ice cream 130g, 23 Lei

“Colivă” 150g, 19 Lei

Creamy rice pudding and candied walnuts 130g, 22 Lei