Restaurant Mahala: bucătărie modernă cu influențe românești

Un restaurant pe care l-am inclus în lista noastră de locuri preferate din București. Îl recomandăm frecvent prietenilor, dar și străinilor care ajung în România. Dacă ești interesat de mâncare, probabil ai auzit deja de Mahala. Poate ai și ajuns aici de câteva ori în cei 2 ani de la deschidere.

Sorin Cucu, omul din spatele Mahala
Sorin Cucu și-a petrecut 12 ani din cei 19 de activitate culinară în bucătăria de la Casa di David. În 2015 a decis să își construiască propriul drum. A deschis Mahala din poziția privilegiată de chef-owner.

Spunem privilegiată pentru că în ciuda contextului actual cu tot felul de obstacole și  birocrație, a avea propriul restaurant la 36 de ani înseamnă să ai posibilitatea să duci lucrurile în direcția pe care o vrei. Înseamnă că îți poți da timp. Fără presiuni din orgolii,  fără schimbări de concept sau meniu apărute peste noapte.

Sursa: amusebouche.ro

Join the conversation

There are no comments, add yours